Svadbeni salon

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da najljepše trenutke svoga života, kao što je dan vašeg vjenčanja proslavite u Hotelu restorana “Piramida Sunca”***u Visokom.

Dovoljno je da napravite popis gostiju, a naš profesionalni tim će se pobrinuti za organizaciju vjenčanja u Hotelu Piramida Sunca*** prema vašim željama. Atmosfera našeg restorana ujedinjena s profesionalnošću našeg osoblja učiniti će Vaše vjenčanje jedinstvenim i nezaboravnim.
Lijepo uređena i klimatizirana sala za vjenčanja može ugostiti do 350 osoba. U njenom uređenju možete i sami sudjelovati. Za sve goste osigurano je i veliko parkiralište do 50 automobila I podzemna garaža za dodatnih 50 automobila.

Kako bi Vaš dan vjenčanja ostao nezaboravan naše će osoblje pridati važnost svakom detalju, od najljepših cvjetnih dekoracija do lijepo ukrašenih stolova.

Za vrijeme svadbenih svečanosti mladencima stoji na raspolaganju besplatan apartman, a za goste svadbe nudimo mogućnost najma 30 moderno uređenih soba po cijeni nižoj za 50 % od regularne cijene.
Široka ponuda vrhunskih jela te široka ponuda raznih švedskih stolova, uključujući vegerarijanska jela, zadovoljit će svakog istinskog gurmana. Ugodni ambijent i profesionalno osoblje učinit će Vaš boravak uHotelu Piramida Sunca*** nezaboravnim dok organizacija svečanosti svih vrsta naša specijalnost.Zajednički ćemo učiniti da Vaše vjenčanje iz snova učinimo savršenim

Ukažite nam povjerenje, a sve drugo za istinski doživljaj prepustite nama!

Za sve detaljnije informacije stojimo Vam na raspolaganju 0/24h na broj +38761 781 341 ili na email hotela : info@hotelpiramidasunca.com.